Lebomló terítékek, Slow Gastro Bar, ECO Camping, Sziget 2019

Idén is nagy örömmel vetettük bele magunkat a Sziget fesztivál óriási forgatagába. Környezetbarát terítékeinket számos kint lévő vendéglátó cég használta és „zöldítette” velük a kulináris élményeket.
 
Volt természetesen PLA-pohár, szívószál és evőeszköz, cukornád és búzakorpa tányér, papírzacskók és gyorséttermi csomagolóanyagok.
 
Az E.ON támogatásával most is felépült az ECO Camping, ahol saját napelemes erőmű szolgáltatta az elektromos energiát, víztakarékosan üzemelt a mosdóblokk, szelektíven gyűjtötték a hulladékit, és újdonságként papírsátrakat állítottak fel a környezettudatos szigetlakóknak.
 
eco camping, sziget 2019
Papír sátrak várják, hogy formát kapjanak, és hajlékot nyújtsanak a vendégeknek

 

Ilyen volt az ECO Camping (VIDEÓ):
 
Az ECO Campingben cégünk, az Ecocatering rendezvényekkel foglalkozó üzletága, a Provokétering üzemeltette a Slow Gastro Bar-t, ahol finomabbnál finomabb falatok várták a laza, belassult hangulatot kereső látogatókat.
(Még a nyers vegán ételek rajongói is megtalálhatták számításukat.)
Íme, egy kis ízelítő a kínálatból. Ugye, mennyire jól áll az ételeknek a környezetbarát tálalás?
 
Ez volt az egyik nagy kedvenc…
 
Slow Gastro Bar, Sziget 2019, lazacburger

 

Slow Gastro Bar, Sziget 2019, tortilla
 
 …ez pedig a másik
 
Slow Gastro Bar, Sziget 2019, lecsós tortilla
 
Slow Gastro Bar, Sziget 2019, paradicsomos bab
 
Mellékesen megjegyeznénk, hogy a Provokétering szívesen vállalja rendezvények, összejövetelek, bulik sütési-főzési feladatait, akár privát séf szolgáltatás keretében, maximálisan követve a környezetbarát szemléletet.
 
Slow Gastro Bar, Sziget 2019