Ecocatering összefoglaló 2019

Ilyen volt 2019 az Ecocatering életében

2019-ben az Ecocatering nagy lendületet vett, és jelentős fejlesztéseket vezetett be.

Nagyságrendekkel bővült az eladási volumenünk és vevőkörünk, még több rendezvényen és fesztiválon lehettünk jelen lebomló termékeinkkel, bővült a csapatunk, új webáruházat és adminisztrációs rendszert vezettünk be.

Fesztiválok, rendezvények

 
Folytatódott a fesztiválok és gasztrorendezvények lebomló terítékekkel való kiszolgálása, szemmel láthatóan egyre többen nyitottak a környezetbarát koncepció felé, és a trend a jelek szerint szépen ível felfelé.
 
Ecocatering 2019 összefoglaló, rendezvények
 
 
 
  • Mentes Feszt, Budapest (február) – Magyarország egyik legnagyobb egészségtudatos fesztiválján is megjelentek az általunk szállított lebomló terítékek
  • Budapesti Tavaszi Fesztivál (április) – lebomló terítékek szállítása
  • Gourmet Fesztivál, Budapest (május) – a nívós fesztiválon a Millenáris Parkban 2019-ben is részt vehettünk környezetbarát terítékeinkkel
  • II. Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivál (május) – szerencsére mind több sportrendezvény lép a környezetbarát kiszolgálás útjára; nagy örömmel támogattuk ezt az Vas megyei eseményt lebomló termékeinkkel
  • VOLT Feszivál, Sopron – Balaton Sound, Zamárdi – EFOTT, Velencei-tó (június – július) – szórakozás, evés-ivás környezettudatosan, kizárólag lebomló termékek használatával; számos vendéglátó cégnek mi szállítottuk a vendéglátáshoz szükséges terítékeket és csomagolóanyagokat
  • Művészetek völgye, Kapolcs (július) – ismét partnerei lehettünk ennek a hosszú évek óta megtartott, népszerű programnak, ahol nagyrészt az Ecocatering lebomló terítékeivel találkozhattak a látogatók
  • Sziget Fesztivál (augusztus) – lebomló terítékek szállítása; főzés és kiszolgálás az Eco Kempingben
  • Kobuci kert, Budapest (nyár) – az élő zene rajongói nem maradtak étel, ital és környezetbarát kiszolgálás nélkül
  • Kürtőskalács Fesztivál, Budapest (október) – lebomló terítékek szállítása, pl. gourmet doboz alj, PLA pohár, PLA kanál 
  • Adventi vásár (november – december) – a Bazilikánál, a Vörösmarty téren, illetve az óbudai Fő téren megrendezett nagy karácsonyi vásárra lebomló terítékek, csomagolóanyagok szállítása
 
Ezeken kívül számos más rendezvényre is szállítottunk termékeket.
A listában csak azokat soroltuk fel, ahol kizárólagos kiszolgálók voltunk vagy ahol a rendezvény lebomló terítékeinek döntő részét mi szállítottuk.
 
kürtőskalács fesztivál, lebomló teríték
 

Edukáció környezettudatosság témában

 
Egyre nagyobb energiát fektetünk abba, hogy a környezettudatos szemlélet minél szélesebb rétegekhez eljusson.
A tavalyi év során a legfontosabb ilyenfajta tevékenységünk az óvodások és általános iskolások számára a környezettudatos szemlélet formálása, fejlesztése volt.
Több óvodában és iskolában tartottunk előadást és foglalkozásokat országszerte, melyekkel szemléltettük a szelektív hulladékgyűjtés lényegét és célját.
 

Csapatbővülés

Az üzleti növekedéssel a céget működtető csapat is kb. háromszorosára bővült: erősödött az operatív (adminisztrációs, rendelési, értékesítési), marketing, dizájn és logisztikai részleg.

Együttműködés

A38 Hajó - Ecocatering együttműködés

2019 folyamán szoros együttműködést sikerült kialakítanunk az A38 Hajóval.
A műanyag termékeket fokozatosan szeretnék felváltani lebomló terítékekre, és célul tűzték ki, hogy amennyire csak lehet, környezetbarát működést alakítanak ki a hajó egészére nézve.
Örömmel látjuk, hogy a közös munka során nemcsak a környezetbarát termékek kezdenek bevonulni a köztudatba, hanem a környezettudatossággal kapcsolatos, szélesebb körű tájékoztatás is mind jobban megvalósul.
 
 
 
Bookline - Ecocatering együttműködés
 
 
A Bookline Egy könyv : Egy kávé elnevezésű programja során a Móricz Zsigmond téri Bookline üzletben lévő kávézó és az országot járó, fesztiválokat meglátogató Bookline Busz szolgálta ki vendégeit lebomló kávéspoharak és pohártetők segítségével.
 
 

Termékkínálat-bővítés

 
A felmerülő igények jobb kiszolgálása érdekében további termékekkel bővítettük termékpalettánkat:
 
Új lebomló termékek, Ecocatering
 
 

Weboldalfejlesztés

 
Fő weboldalunk, az ecocatering.hu megújult, jobban előtérbe helyezve termékkínálatunkat.
Webshoprendszerünket folyamatosan fejlesztjük, hogy minél hatékonyabb és felhasználóbarátabb módon szolgálhassuk ki vevőinket.
Blogoldalunkon továbbra is igyekszünk olyan tartalmakat közzé tenni, melyek hasznos, illetve edukatív információkkal, tanácsokkal, tippekkel látják el olvasóinkat, hogy mindig képben lehessenek a lebomló termékekkel, környezetudatossággal és cégünk fejlődésével kapcsolatban.
Bízunk benne, hogy tartalmaink minél szélesebb körben terjednek el, és közösen haladhatunk előre zöldebb világunk kialakításában.
 
 
környezetbarát csomagolóanyagok, ecocatering weboldal