Vegware Ecocatering forgalmazó partner

Az Ecocatering Kft. a Vegware hivatalos forgalmazója

Három éve forgalmazzuk a skóciai székhelyű Vegware Limited kiváló minőségű, kizárólag növényi alapanyagú környezetbarát termékeit.

Egyre bővülő kínálatunkban több mint 250-féle, egyszer használatos biológiailag lebomló vendéglátóipari Vegware-termék található PLA-poharaktól és evőeszközöktől kezdve a cukornád tányérokig és forróitalos papír poharakig.

Az immár többéves, egyre szorosabb partneri viszony eredményeként a Vegware-től megkaptuk a hivatalos forgalmazói minősítést.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Vegware hivatalos magyarországi forgalmazója lettünk, és közösen tehetünk azért, hogy egyre szélesebb körben ismertethessük meg és terjeszthessük el a környezetbarát termékeket a magyar vendéglátóhelyek, gasztrocégek, rendezvényszervezők és a környezettudatos magánemberek körében is.

Vegware forgalmazó partner tanúsítvány

A Vegware partneri minősítés fordítása:


FORGALMAZÓPARTNER TANÚSÍTVÁNY

A Vegware gyártócég és innovatív márka, amely a növényi alapú, komposztálható vendéglátóipari csomagolások globális specialistája.

Növényi alapú, eldobható termékeink megújuló, kisebb karbonlábnyomú, újrahasznosított vagy más környezetbarát forrásból származó anyagokból készülnek, és az ételmaradékkal együtt iparilag komposztálhatók, ahol ez az eljárás megengedett.

EZEN DOKUMENTUM TANÚSÍTJA, HOGY AZ

ECOCATERING KFT.

MAGYARORSZÁG

TERÜLETÉN A VEGWARE FORGALMAZÓPARTNERE


A Vegware a világ egyik legnagyobb környezetbarát, egyszer használatos étel- és italcsomagolásokat gyártó cége.

2006-ban alapította Joe Frankel az Egyesült Királyságban, Edinburgh-ban.

2016-ban elnyerte a királynő vállakozásoknak ítélt díját (Queen’s Award for Enterprise) az innováció kategóriában: a cég tevékenységének köszönhetően csaknem 2 millió kilogrammal csökkentett a hulladéklerakókba elhelyezendő hulladék mennyisége.

A Vegware ezenkívül számos díjjal és elismeréssel rendelkezik (pl. Best Sustainable Packaging 2019 – a legjobb fenntartató csomagolás, Product Excellence Award 2015 – kiváló termék díj), illetve ISO 14001 (környezetirányítási rendszer) és ISO 9001 (minőségirányítási rendszer) tanúsítvánnyal is.