Horváth Franciska a Gourmet Fesztiválon Ízorgia, természetes anyagok felhasználásával… muszáj megkóstolni 🙂
Az Ecocatering meghívására fotóztunk a Gourmet Fesztiválon és volt szerencsénk a Franziska / organic dessert box standjához is.
Gasztrokult: Kinek köszönhetjük ezt a csalogató standot és mit lehet tudni a készítőjéről?
Gourmet Fesztival 2018 Franziska
– Horváth Franciska
Kizárólag olyan különleges dolgokkal sütünk, mint például a mandulavaj, kókuszolaj, mandulaliszt, vagy például kesudió. Filozófiánk, hogy a desszertdobozainkba rejtett kedves kedves üzenettel mindenkinek örömet okozzunk, valamint fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot.
Gasztrokult: Milyen csemegékkel készültetek, miket látunk most itt?
Franziska: Most a Gourmet fesztiválra energia golyókkal, és nyers desszertekkel jöttünk ki és nagyon örülünk, hogy személyesen találkozhatunk a vásárlóinkkal.
Gasztrokult: Időhiányában mindent nem kóstolhatunk meg, de ígérjük a kedves olvasóknak, hogy előbb-utóbb meglátogatjuk a műhelyt és ott a végtelenségig ízlelgetünk. De addig mindenkinek csak azt tudjuk tanácsolni, hogy irány a fesztivál és édességért kanyarodjon ide!
Franziska a Gourmet FesztiválonSüti kóstolás: az Örömsüti Desszertműhelyben jártamVEGAN SUNDAY MARKET – a közösségi vegán piacOlívia Bis